Калуська автостанція, яка працює в тестовому режимі, зведена на основі приватно-державного партнерства

Суспільство
Калуська міська рада виділила земельну ділянку, де інвестор власним коштом збудував споруду і облаштував територію довкола.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду


“КП «Калуське підприємство автобусних станцій» уклало договір про співпрацю з ТОВ «Калуська автобусна станція». Товариство має досвід із організації роботи автостанції, залучення додаткового транспорту, перемовин із перевізниками. Усі витрати автостанції покриваються за рахунок договору про співпрацю із ТОВ «Калуська автобусна станція». Із місцевого бюджету на діяльність комунального підприємства уже з вересня кошти не витрачають”, – Андрій Найда.

Очевидно, що нова автостанція у Калуші стає центром мікрорайону, що розташований довкола. Тут відкриваються крамниці, поруч — великий торговий центр.


Значно більш комфортно буде, коли облаштують доїзд міського транспорту. Саме зараз тривають консультації, щоб визначити місце і схему доїзду.


Адміністрація і надалі продовжує поліпшувати благоустрій, враховуючи побажання пасажирів і на самій автостанції. Там встановлять додаткові лавки і накриття, завершать встановлювати дорожні знаки.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 152
banner