Renewable energy sources

За кошти ґрантодавців в управлінні економічного розвитку міста Калуш працюватимуть нові фахівці

Суспільство
Ця можливість з’явилася завдяки перемозі в черговому ґрантовому проєкті 101167676 – LIFE23-CET-ANEW-LIFE від Європейського виконавчого агенства з питань клімату, інфраструктури та навколишнього середовища (CINEA).

Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду


Заявку на участь у ньому подавала заступниця начальника управлінні економічного розвитку міста – начальниця відділу грантів та підприємництва Тетяна Сеньків.


Загальний бюджет ґрантового проєкту для Калуської міської територіальної громади складає ❗️53,5 тисяч євро, з них 5% співфінансування з бюджету громади.


Відповідно до ініціативи “Угода мерів-Схід”, до якої Калуська громада приєдналася у березні 2023 року, маємо ряд зобов’язань. Завдяки участі в проєкті матимемо можливість виконати деякі з них.


Також реалізацією цього проєкту передбачено розробити фінансові інструменти з впровадження відновлювальних джерел енергії в громаді, проєктів сталого енергетичного розвитку та системи енергоменеджменту загалом.


Завдяки підтримці міжнародних експертів, які є партнерами цього проєкту, нам все вдасться. Також слід зазначити, що оплата праці залучених працівників, яких планується троє, передбачена проєктом.


Остаточне рішення із зазначеного питання прийматимуть завтра, 26 вересня, депутати під час пленарного засідання 73 сесії Калуської міської ради.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 138
banner