У Лисці відбувся традиційний дитячий турнір з футболу, присвячений Дню фізичної культури і спорту

Суспільство
У четвертому за ліком турнірі взяли участь команди з Ворохти, Тисмениці, Підлісся та дві команди господарів – «Бистриця» зі Старого Лисця і ФК «Акріс» із Лисця. Учасники змагання та вболівальники хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у російсько-українській війні захисників і захисниць. Юних футболістів привітали: Лисецький селищний голова Анатолій Лущак, ветеран футболу Василь Волосянко, голова батьківського комітету ФК «Акріс» Оксана Зорій і директор Лисецького ліцею Христина Піндус.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Лисецьку селищну раду


Учасники турніру змагалися за коловою системою. Команда з Підлісся виграла три матчі та зіграла внічию з «Бистрицею» й стала переможцем турніру.


На другому місці – футболісти Тисменицької дитячо-юнацької спортивної школи, які перемогли в трьох поєдинках і поступилися чемпіонам. Третю сходинку посіли хлопчаки зі Старого Лисця, четверту й п’яту – команди ФК «Акріс» і Ворохти. Команди-призери нагороджені кубками, а всі учасники – пам’ятними медалями.


Крім того, за регламентом змагань були визначені кращі юні футболісти в персональних номінаціях. Так, кращим воротарем визнано Артема Говзана з Підлісся, захисником – Михайла Барана з Тисменицької ДЮСШ, півзахисником – Тимофія Кіцменя (ФК «Акріс»), нападником – Олега Ціховського зі Старого Лисця. Кращим гравцем турніру став Артем Макаревич із Ворохти.


Лисецький селищний голова Анатолій Лущак подякував юним футболістам і їх наставникам за участь у турнірі, привітав із Днем фізичної культури та спорту. Він зауважив, що заняття фізкультурою, спортом формують здорову націю, яка спроможна відстоювати свою незалежність, будувати щасливе майбутнє.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 201
banner