Івано-Франківська область презентувала туристичний потенціал на виставці “ITEP 2024” у місті Пльзень (Чеська Республіка)

Суспільство
Упродовж 19-21 вересня Івано-Франківська область презентувала туристичний потенціал на виставці “ITEP 2024” у місті Пльзень (Чеська Республіка).

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Участь у заході організована департаментом міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації за вагомого сприяння чеських партнерів – Пльзеньского краю Чеської Республіки.


Представниці департаменту презентували учасникам виставки найпривабливіші туристичні локації та унікальні атракції Прикарпаття. Виставковий стенд прикрасила світлина Андрія Гусака.


Особлива подяка Гетьману Пльзенського краю Рудольфу Шпотаку за організаційне сприяння участі Івано-Франківщини у виставці та значну гуманітарну підтримку українців у часи російсько-української війни.


Довідково:

У грудні 2022 року в Івано-Франківську підписано Декларацію про співпрацю між Івано-Франківською областю та Пльзенським краєм Чеської Республіки.


 Того ж року чеські партнери тричі відвідували Івано-Франківщину з робочими візитами та привозили гуманітарну допомогу, а саме: дві карети швидкої допомоги, одна з яких оснащена сучасним дефібрилятором та апаратом для штучної вентиляції (Лисецька лікарня), генератори різної потужності, медикаменти, каремати, інше.


8 грудня 2023 область відвідала чеська делегація з Пльзенського краю, яку очолили Йосеф Бернард, голова бюджетного комітету Палати депутатів Парламенту Чеської Республіки, заступник Гетьмана Пльзенського краю, а також консул Генерального консульства Чеської Республіки у Львові Владімір Кадлец. Вони привезли речі першої необхідності, медикаменти, два генератори, солодощі та сувеніри для дітей.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 138
banner