На Коломийщині відбувся просвітницький захід в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти Як?» на тему «Творчість, як складова нашої стійкості»

Суспільство
Серед учасників заходу – учні та педагоги Нижньовербізької, Гвіздецької, Матеївецької та Печеніжинської дитячих шкіл мистецтв, заступниця голови Коломийської районної державної адміністрації Ганна Кравчук, представники Нижньовербізької територіальної громади Ольга Олексюк та Дмитро Кіращук, консультант Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Андрій Ляшко.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Творчість об’єднала 16 юних талановитих дітей з різних куточків Коломийщини. Перш ніж приступити до виконання творчого заняття, консультант Андрій Ляшко розповів учасникам про Програму ментального здоров’я, діти працювали над створення «Дерева ментального здоров’я», знайомилися між собою та обговорювали, як творчість допомагає підтримувати і створювати гарний настрій.


Діти мали можливість відволіктися від негативних думок та переживань, розкрити свою власну ідентичність, відтворити у своїх малюнках свої почуття, настрій, а можливо і переживання.


Учасники за допомогою фарб та олівців зобразили своє бачення того, що означає ментальне здоров’я.


Малюнки демонструють вражаючу творчість дітей, їхній світ уяви та фантазії. Кожен малюнок неповторний і унікальний.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.





Переглядів: 87
banner