Кнопки «Термінового виклику поліції»

Суспільство
Уже кілька років поспіль у Івано-Франківську й області діє соціальний проєкт від поліції охорони «Терміновий виклик поліції». Це кнопки термінового виклику, метою яких є підвищення рівня безпеки громадян, профілактики вуличної злочинності й підтримання правопорядку в громадах.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області


У разі надходження сигналу про спрацювання, оператор скеровує на об’єкт найближчий із нарядів реагування поліції охорони, які патрулюють територію міста. Після прибуття, поліцейські оперативно з’ясовують причину надходження тривожного сповіщення та вживають заходів щодо затримання правопорушників.


Про наявність у закладі чи на фасаді будівлі тривожної кнопки свідчить наліпка «Терміновий виклик поліції». Працюють такі кнопки в автономному режимі, тобто навіть за умови відімкнення електроенергії.


Отже, якщо вам загрожує небезпека, ви опинилися в надзвичайній ситуації, стали свідком правопорушення чи постраждали внаслідок його вчинення, пам’ятайте: поліцію можна викликати не лише зателефонувавши на 102, а й натиснувши кнопку «Термінового виклику поліції».


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 184
banner