У прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників органів правопорядку в Івано-Франківській області

Суспільство
Виконувач обов’язків керівника Івано-Франківської обласної прокуратури Андрій Байдак провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів щодо протидії злочинності, в тому числі її організованим формам, кримінальним правопорушенням, пов’язаним зі збройною агресією, злочинам, що посягають на функціонування економіки держави.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру


В нараді взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в області Сергій Безпалько, начальник Управління Служби безпеки України в області Віктор Назарук, директор Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, Руслан Ляшко, начальник Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України Андрій Фрікель, начальник Івано-Франківського Управління ДВБ НП України Роман Яцків, начальник відділу протидії кіберзлочинам в області ДКП НП України Микола Худолій, заступники керівників правоохоронних органів, заступник керівника обласної прокуратури Василь Стефанець, а також начальники відділів обласної прокуратури.


Нарадою відзначено, що впродовж поточного року зусилля правоохоронних органів області спрямовувалися на забезпечення законності та підтримання правопорядку в регіоні, дотримання основоположних прав і свобод людини та громадянина, захисту державних інтересів та невідворотності справедливого покарання винних осіб.


Скоординованими заходами досягнуто позитивних результатів у протидії кримінальній протиправності, в тому числі в організованих формах та на пріоритетних напрямах діяльності.


Покращено результати протидії корупційним кримінальним правопорушенням, злочинним посяганням економічної спрямованості, зокрема у бюджетній сфері, а також у сферах земельних правовідносин та охорони довкілля.


Водночас на нараді окреслено ряд проблемних питань, які потребують додаткової уваги задля їх вирішення уже найближчим часом.


Рішенням наради розроблено низку заходів з метою підвищення ефективності виконання закріплених законодавством функцій та завдань із урахуванням умов воєнного стану в державі.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 258
banner