Піротехніки Прикарпаття продовжують очищати від вибухівки деокуповані території

Суспільство

Попри постійну небезпеку наші піротехніки демонструють силу духу та продовжують очищати від вибухівки деокуповані українські території.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Одним з тих, хто долучився до цієї справи, є наш земляк Руслан Білоголовський – піротехнік частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.


Під час ротацій, розповідає Руслан Білоголовський, рятувальникам доводиться проводити розмінування як на відкритих територіях, так і в житлових секторах, адже вибухонебезпечні предмети можуть бути будь-де:

«Командна робота — надзвичайно важливий аспект нашої професії. Спільне покликання об’єднує, і це, без сумніву, позитивно впливає на нашу діяльність. Прийняття рішень і дії у стресових ситуаціях вимагають величезної концентрації. Але коли поруч такі ж цілеспрямовані люди, це робить нас сильнішими».


Після перемоги України пан Руслан має ще одну мрію – разом із сином вирушити у подорож Україною та показати йому ті місця, де працював.


Загалом з початку повномасштабної війни прикарпатські піротехніки провели 26 ротацій на території Київської, Харківської, Миколаївської, Донецької та Херсонської областей. За цей час обстежили майже 2,5 тис. га, де виявили та знешкодили понад 5,8 тисяч одиниць вибухонебезпечних предметів.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 160
banner