Цьогоріч на Івано-Франківщині людям вручено майже 95 тисяч біометричних паспортів

Суспільство
У серпні в Івано-Франківській області громадяни оформили 6750 закордонних паспортів. Це значно менше, ніж попереднього місяця ( для порівняння: у липні було оформлено 9061 документ). Про певні тенденції наразі зарано міркувати, ситуація у вересні дасть більше інформації для аналізу. Тим паче, що роком раніше протягом серпня мешканці краю оформили майже 10 тисяч паспортів громадянина України для виїзду за кордон.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Міграційну службу Івано-Франківської області


Натомість активнісь людей щодо оформлення національного паспорта у формі ID-картки за місяць практично не змінилася. У серпні замовили виготовлення або вже отримали готові документи майже 4400 людей.


Інформують про те, що окрім Снятинського відділу УДМС ( https://dmsu.gov.ua/news/region/16429.html), у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надають послуги громадянам з УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації громадян.

Для зручності людей у кожному територіальному підрозділі працює електронна черга. Зареєструватися в електронну чергу у будь-який відділ міграційної служби можна на сайті ДМС України за лінком: https://dmsu.gov.ua/services/online.html.

На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів» https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html. Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 159
banner