Бігли за Героїв України: в Прикарпаттяобленерго долучилися до щорічної ініціативи

Суспільство
Останнього дня літа, 31 серпня, в міському парку в Івано-Франківську відбувся щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Традиційно до заходу доєдналися і працівники центрального офісу та філій АТ «Прикарпаттяобленерго» разом зі своїми дітьми.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Прикарпаттяобленерго


Це вже сьомий Всеукраїнський забіг, що проводиться на пам’ять про загиблих на війні захисників. На футболках працівників обленерго – імена колег-енергетиків, які у повномасштабній війні загинули у бою.


Серед них імена: Сергія Марчука, Ігоря Остроушка, Юрія Кайгородова та Олександра Переведенцева. До пам’ятного забігу долучилися і дружина Ігоря Остроушка Юлія разом зі своїм синочком Матвійчиком.


Здебільшого бігли дистанцію 2 км. Учасники діляться:
“Для мене цей забіг – один з найголовніших. Бігти за Героя – велика честь. Герої живі – допоки ми говоримо і розповідаємо іншим про них. Крім того, це підтримка рідних і близьких полеглих Героїв. Ще один спосіб нагадати їм, що вони не на одинці зі своїм горем. Натхненна нашою єдністю, бо горе треба ділити, а множити – тільки добро!” – Наталя Конуп.

“У першу чергу для мене це вияв подяки рідним загиблих. І шана всім полеглим Героям! Було дуже мило побачити Юлю з маленьким Матвійчиком, який на один рік став старшим і дуже цікавим”, – Надя Цимбаленко.

Традицію забігу до Дня пам’яті захисників України започаткували у 2018 році батько загиблого «кіборга» Олексія Дурмасенка Олег Дурмасенко спільно із Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком. Сьогодні продовжують доєднуватися до ініціативи, щоб вшановувати пам’ять воїнів і нагадати про неоціненний внесок кожного та кожної з них.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 157
banner