На Прикарпатті стартував всеукраїнський табір «Пліч-о-пліч-2024»

Події, Суспільство
27 команд, які стали переможцями та призерами всеукраїнських спортивних змагань Пліч-о-пліч Шкільні Ліги Львівщини”, прибули на відпочинок в один із оздоровчих комплексів у самому серці Карпат. А це – 400 дітей з усіх куточків України, що показали найкращі спортивні результати.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Світлану Онищук Голову Івано-Франківської ОВА 


Впродовж восьми днів на юних спортсменів очікує цікаве та різноманітне дозвілля. Поряд з кваліфікаційними тренуваннями з футзалу, баскетболу, волейболу, черлідингу, спортивного орієнтування, їм організують заняття з плавання, стретчингу, танців, лекції з журналістики, різноманітні ігри, водні розваги, майстер-класи та гуцульські забави.


 А незабутньою родзинкою відпочинку стане сходження на найвищу гору українських Карпат – Говерлу.


Варто нагадати, що серед кращих в Україні команд є і наші діти з Калуського ліцею №6, які зайняли четверте місце зі спортивного орієнтування на всеукраїнському рівні. Вони теж отримали змогу долучитися до табору “Пліч-о-пліч – 2024”.


На Прикарпатті у «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» взяли участь 1718 команд, які представляли майже пів тисячі освітніх закладів зі всіх тергромад.

“Знаю, що змагання “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” дуже сподобалися нашим школярам, надихнули до розвитку та подарували чимало позитивних емоцій, які так необхідні в такий важкий для країни час. Тож, переконана , – подібні спортивні активності стануть традиційними у наших закладах освіти та продовжать формувати активну та здорову націю”, – пише Світлана Онищук.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 276
banner