200 наплічників для дітей з Івано-Франківщини

Суспільство

Цікаву та пізнавальну програму дозвілля організували сьогодні для дітей наших захисників та захисниць, внутрішньо переміщених родин, а також дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Світлану Онищук Голову Івано-Франківської ОВА 


Малеча, – а це учні 1-4 класів, – мали можливість скуштувати смачну піцу, взяти участь у різноманітних конкурсах та майстер-класах, зробити світлини із улюбленими героями з відомих мультфільмів.


А ще за підтримки наших міжнародних партнерів і донорів подарували дітям дві сотні наплічників зі шкільним інвентарем, щоб з нового навчального року їм було цікаво поринути у світ знань


За значний особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері захисту прав та інтересів дітей, створення умов для їх всебічного розвитку, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня Незалежності України Світлана Онищук вручила грамоти батькам-вихователям будинків сімейного типу, опікунам, прийомним батькам.


А також подяками за співпрацю та активну благодійну діяльність відзначила наших добрих друзів і партнерів, котрі допомогли організувати свято для дітей, а саме: Представництво Save The Children в Україні», БО «Благодійний фонд «РОКАДА», Громадську організацію «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації Союз осіб з інвалідністю України», МБО БФ СОС «Дитячі містечка Україна» та Міжнародну волонтерську організацію «HopeFull».


“Попри складну ситуацію в державі, коли терористи здійснюють масовані атаки по мирних містах, спільно з нашими міжнародними донорами працюємо, щоб діти мали щасливе дитинство та з позитивними емоціями розпочали новий навчальний рік”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.





Переглядів: 270
banner