З нагоди Дня Незалежності України відбулася екскурсійна поїздка у місто Болехів

Суспільство
25.08.2024 з метою формування української ідентичності через популяризацію української культурної та історичної спадщини, налагодження співпраці між місцевими та релокованими громадськими організаціями та з нагоди Дня Незалежності України відбулася екскурсійна поїздка у м. Болехів.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Департамент молодіжної політики та спорту


Учасники відвідали музей історії Болехова ім. Романа Скворія, де ознайомилися з історією краю та елементами побуту етнічних груп населення, піднялися на Скелі Довбуша, де дізналися про історію географічної памʼятки, побували у музеї «Патріот», який унікальний тим, що майже всі експонати були знайдені засновником музею, а також завітали у єдину в Україні «Резеденцію янголів» у м. Долина.


Представники громадських організацій отримали чудову нагоду поділитися власним досвідом, обмінятися контактами та домовитися про майбутню співпрацю.


Західно організовано спільно з управлінням спорту та молодіжної політики ОДА на виконання обласної соціальної програми «Молодь Прикарпаття» на 2021-2025 роки, а саме сприяння залученню дітей та молоді до краєзнавчих та етнографічних експедицій, розвитку молодіжного туризму по історичних місцях Прикарпаття та України.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.







Переглядів: 141
banner