У Калуші в парку імені Івана Франка відбулися майстеркласи та гра на місцевості для дітей

Події, Суспільство
В парку культури імені Івана Франка 25 серпня працівники філії для дітей та філії для юнацтва КЗ “Централізована бібліотечна система” для малечі провели майстер-класи та гру на місцевості «Ми діти свого народу». Захід приурочили Дню Незалежності України.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду 


Дітвора з величезним азартом поринули у святкову програму. З великою цікавістю та ентузіазмом виконували завдання, брали участь у конкурсах, вікторині “Моя Україна”, інтелектуальній грі “Хай в серці кожної дитини живе любов до України”.


Діти влучно відповідали на запитання, добирали синоніми до слова Україна, пригадували та декламували поетичні рядки, присвячені Україні, розказували про символи держави та риси характеру, які притаманні українцям. Також мали можливість взяти участь у майстеркласі з виготовлення патріотичних сердечок.


«24 серпня Україна відзначила 33-ю річницю проголошення Незалежності. Це важливе свято для держави, адже нині, як і багато століть тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках», – зазначили фахівці бібліотечної справи. – Усі учасники були активними і показали свої почуття національної гордості, любові до рідного краю, повагу до батьків, природи, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються в Україні”.

«Було тепло, пізнавально та позитивно», – ділилися враженнями діти. І це дуже важливо в теперішній час боротьби України за свою незалежність та волю.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.






Переглядів: 201
banner