У Коломиї відбувся фестиваль на підтримку наших захисників

Суспільство
До Дня Незалежності у Коломиї вперше відбувся фестиваль “United fest”. Військові об’єдналися з волонтерами, підприємцями, громадськими та благодійними організаціями, міською радою, щоб поєднати приємне з корисним. Адже кожен учасник фестивалю міг дізнатися щось нове, отримати нові враження, але найголовніше – задонатити на FPV-дрони для наших «едельвейсів».

Пише Голос-Інфо з посиланням на Богдана Станіславського 


Для гостей облаштували безліч локацій. Діти могли відчути себе справжніми гірськими штурмовиками та подолати тренажер скелелазіння, приміряти військове екіпірування.


Разом із дорослими також мали змогу повправлятися у стрільбі та киданні гранат, управлінні дронами, здобути основи домедичної допомоги. А ще кожен гість міг оглянути експозицію трофеїв нашої десятки та подивитися на шоу професійного водіння з дрифту. А закріпили це все благодійним аукціоном та виступом виконавців.


“Дякую всім, хто долучився до проведення цього заходу. Радий, що і міська рада внесла свою лепту в цю добру ініціативу. Адже коломияни та гості міста дійсно змогли відзначити День Незалежності з військовим духом та допомогти нашим захисникам у придбанні дронів, що будуть нести “подарунки” від нас окупантам”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.









Переглядів: 290
banner