У Тисмениці відзначили День Державного Прапора

Події, Суспільство

У п’ятницю, 23 серпня, у місті Тисмениця відбулися заходи з нагоди Дня Державного Прапора України. Хвилиною мовчання вшанували загиблих внаслідок збройної агресії рф проти України.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Тисменицьку міську раду


Міський голова Тетяна Градюк спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України підняли державний прапор. Символ нашої держави освятили священнослужителі церков міста.


Взяли участь у заходах представники делегації з Республіки Польща, які у ці дні перебувають у Тисменицькій громаді з офіційним візитом: Ян Врублевський, бургомістр м. Стшельце Опольське, Ірена Порджік, Почесний консул м. Ополе та Адам Ківка, скарбник м. Стшельце Опольське.


Родичам Героїв вручено листи співчуття та пошани від мешканців Тисменицької громади, а також медалі для полеглих Захисників від Івано-Франківської обласної ради «Лицар бойового чину» (посмертно).


За активну участь в розбудові та утвердженні держави, з нагоди 33-ї річниці Незалежності України міський голова нагородила подяками представників різних галузей та структур. Військовослужбовці з Тисменицької громади, які перебувають на передовій отримали медалі Івано-Франківської обласної ради «Лицар бойового чину».


За мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності та з нагоди 33-ї річниці Незалежності України подяками міського голови нагороджено військовослужбовців Збройних Сил України та Національної гвардії України.


У День Державного Прапора на Алеї Героїв у місті Тисмениця освячено інформаційні плакати воїнам із Тисменицької громади, які віддали життя у боротьбі за Україну: Роману Конарському, Роману Сліпецькому, Павлові Фученку та Роману Калинчуку.


Дружина полеглого воїна Маріанна Сліпецька закликала шанувати подвиг Героїв.


Патріотичні пісні виконали: Інна Данчук, Надія Вівчарук та Михайло Гардаман у супроводі оркестру.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 210
banner