Within Temptation випустить спільний трек з українським гуртом Blind8

Культура

У спільному інстаграм-дописі нідерландський гурт Within Temptation разом із київським гуртом Blind8 оголосили про вихід спільного треку — Labyrinth. Реліз відбудеться 12 вересня, оформити передзамовлення можна за посиланням. А 21 вересня Within Temptation, Blind8, український продюсер Alex Yarmak, фінська виконавиця Тар’я Турунен та німецький гурт Annisokay розпочнуть спільний європейський тур.

«Це не просто пісня, а свідчення незмінної сили музики. Навіть попри те, що соліст Роман і басист Ігор нині проходять військовий вишкіл, Blind8 продовжують кидати виклик обставинам і доводити, що навіть у найскладніші часи мистецтво може сяяти світлом у темряві», — йдеться в дописі.

Участь в турі «Bleed Out 2024» соліст Blind8 Роман анонсував ще у квітні 2024 року. Але вже в липні Роман і бас-гітарист гурту Ігор на своїй інстаграм-сторінці повідомили, що стали військовослужбовцями НГУ.

Ми запитали у Blind8, чи буде гурт брати участь у турі в повному складі, на що Роман відповів:

«Наразі можу сказати тільки те, що ми не скасовуємо тур і рішуче налаштовані поїхати, адже ми зможемо купити багато корисного для нашого війська за підсумками туру».

Нагадуємо, що у квітні 2024 року Within Temptation випустив спільний трек із Alex Yarmak — A Fool’s Parade. Всі роялті від треку до закінчення війни будуть передавати до благодійної ініціативи Всеукраїнської Асоціації Музичних подій Music Saves UA.

Джерело



Переглядів: 151
banner