Ворог вразив на Тернопільщині промисловий об’єкт

Суспільство
Сьогодні вночі ворог вразив на Тернопільщині промисловий об’єкт, влучивши в одну із ємностей, де зберігалися пально-мастильні матеріали. Оскільки шкідливі речовини від пожежі піднялися в широкі шари атмосфери, рухались хмарою в різні сторони, була ймовірність їх пересування на територію Івано-Франківської області.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб


За дорученням головного державного санітарного лікаря Прикарпаття Руслана Савчука, по області оперативно виїхали чотири групи швидкого реагування Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.


Їх завданням було проведення моніторингу якості атмосферного повітря на вміст шкідливих речовин на територіях, які межують з Тернопільською областю та в місті Івано-Франківську.


«Станом на 14.00 за результатами відбору проб атмосферного повітря в обласному центрі, у селах Бишів та Нижнів, а також між селами Поточище і Семаківці перевищення гранично допустимої концентрації шкідливих речовин, зокрема, вуглецю оксиду, азоту діоксиду, ангідриду сірчистого, формальдегідів, не зафіксовано. Наразі навколишнє середовище тут безпечне. Ситуацію продовжуємо відслідковувати. У разі погіршення показників повідомимо окремо», – зазначив Руслан Савчук.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 210
banner