Щороку 19 серпня в Україні відзначають своє професійне свято пасічники
Бджолярів здавна шанували на українській землі. Протягом сторіч виготовлення меду з кропіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим і працьовитим.
Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду
“З нагоди цього свята щиро вітаємо пасічників Калуської громади та висловлюємо вдячність за наполегливість, вірність традиціям та любов до землі та своєї нелегкої праці. Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу неповторний дар землі та сонця. Нехай праця на пасіці радує високими досягненнями та прекрасними результатами під мирним небом вільної української землі”, – йдеться в дописі.
Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.
Переглядів: 180