Про секрети довголіття міркували літні люди з бібліотекарями і колишніми спортсменами у Франківську

Суспільство

Івано-Франківський територіальний центр соціального обслуговування організував для підопічних годину здоров’я “Спосіб життя українців і довголіття”. Для участі запросили працівників Івано-Франківської міської центральної бібліотеки та ексспортсменів.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради


Для нікого не секрет, що здоров’я є найбільшим багатством людини, яке є основою її довголіття і необхідною умовою здійснення творчих планів, гармонійного розвитку та духовної рівноваги.


У вступному слові провідний бібліотекар читального залу Надія Каретнікова ще раз підкреслила важливість здоров’я і розповіла людям літнього як дотримуватися здорового способу життя. Колишні спортсмени, які зараз у поважному віці, також звернулися до учасників і закликали не нехтувати і дружити зі спортом.


Усі розповіді надихнули присутніх розпочати свою власну мандрівку щасливого довголіття.


Наприкінці людям “золотого віку” представили книжкову виставку на тематику заходу.


Захід організовано за підтримки та присутності франківських волонтерів благодійної організації Всеукраїнська благодійна організація Всеукраїнська благодійна організація “Турбота про літніх в Україні”.


Додатково інформують, що Івано-Франківський територіальний центр соціального обслуговування організовує заходи різної тематики для людей “золотого віку” та людей з інвалідністю, які отримують послуги в Центрі.


Для отриманням більш детальнішої інформації щодо організації та проведення заходів звертайтеся за телефонами:

  •  0987458183;
  •  53-24-41.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 168
banner