До Франківська завітали представники 15 українських громад в рамках проєкту “Академія проєктного менеджменту та міжнародної співпраці”

Суспільство

Сьогодні до Франківська завітали представники 15 українських громад в рамках проєкту “Академія проєктного менеджменту та міжнародної співпраці”. Гості з Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Харківської областей.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Руслана Марцінківа 


Говорили про пріоритети розвитку міста: до війни вони були одні, на сьогодні ці завдання залишаються, але першочергово підтримка військових і питання інтеграції ВПО.


Розповіли, як працює Департамент інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради, як здійснюється управління проектів, як працюємо над міжнародними інвестиційними програмами, а ще про заходи для промоції міста. Зокрема, вже більше 10 років у Франківську проходять безкоштовні екскурсії містом.


“Обмін досвідом дуже важливий. Тому побажав усім плідної роботи. Щоб гості могли дізнатися щось нове і поділитися власним досвідом. Всім нам якнайшвидшої перемоги і справедливого миру. Аби ми могли якнайкраще розвивати наші громади, забезпечити сталий розвиток і підвищити їхню спроможність в реалізації міжнародних проектів”, – пише Руслан Марцінків.

Ініціатива організована Cities4Cities/ United4Ukraine за підтримки проєкту Агенства США з міжнародного розвитку USAID “Зміцнення громадської довіри”.


Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 215
banner