В Івано – Франківську відбувся Вільний мікрофон “Молоді і вільні”

Культура
Теперішній час кидає нові виклики — і молодь їх вперто долає, обговорюючи важливі теми. 12 серпня на Абонементі ЦМБ Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради, з нагоди відзначення Міжнародного дня молоді, відбувся вільний мікрофон “Молоді і вільні”.

Вільний мікрофон – можливість висловити свої думки, тож всі, хто цього дня завітав на захід, мали можливість поспілкуватися з однодумцями, поговорити про наболіле…
Юність і молодість – це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями.
На захід завітали активні і патріотичні представники молоді міста, зокрема, учасники ГО “Правий сектор”.
У ході розмови бібліотекарки вели діалог про події сучасності, а також роль молоді у цих подіях. Революція гідності, АТО та повномасштабне вторгнення росії в Україну…
Кожен із учасників поділився своїм баченням подальшого майбутнього України. А проте в одному всі певні – як би нам не було важко, та своєю працею і самовідданістю ми щодня наближаємо нашу Перемогу!
З нагоди дня Молоді бібліотекари щиро привітали присутніх на заході, побажали всім бути незалежними, неупередженими, креативними, безстрашними, а ще – вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного.


Переглядів: 241
banner