Засідання місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії у Калуші

Суспільство
8 серпня під головуванням заступниці міського голови Наталії Кінаш відбулося позачергове засідання місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при виконавчому комітеті Калуської міської ради.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду 


Члени комісії заслухали та обговорили інформацію начальника Калуського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в області Григорія Химича щодо профілактики та недопущення занесення збудника чуми дрібних жуйних тварин на територію Калуської міської територіальної громади.


Дане небезпечне інфекційне захворювання зареєстровано в Румунії і на даний час зафіксовані випадки у прикордонних з Україною районах на відстані до 50 км.


В результаті засідання вирішено: провести облік усього наявного поголів’я овець та кіз в усіх суб’єктів господарювання, незалежно від форми власності, у Калуській МТГ; створити групу термінового реагування на повідомлення на виявлення підозр чуми дрібних жуйних серед домашніх тварин та дикої фауни; посилити заходи контролю за транспортуванням тварин; проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення та суб’єктів господарювання.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 178
banner