Започатковано соціально-активну підтримку для ветеранів Городенківської громади

Суспільство

Ветерани-захисники Городенківської громади вперше вирушили до реабілітаційного центру “Тепло крилатої душі”, що в Коломиї.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Городенківську міську раду


Перебування в оздоровчому центрі сприятиме відновленню та реабілітації військовослужбовців. Під час оздоровлення військові можуть поспілкуватися, з користю провести час та отримати різні види необхідної допомоги кваліфікованих фахівців для свого фізичного і психологічного відновлення.


Впродовж тижня, під час ретриту, проводитимуться різні заходи, активності та програми, які допомагатимуть ветеранам відпочити, зняти тривогу та стрес, відновити здоров’я, соціальні зв’язки та адаптуватися до життя в сучасному суспільстві.


Поїздка організована відділом соціально-психологічної роботи з військовослужбовцями та їхніми сім’ями з метою оздоровлення та відпочинку ветеранів громади.


“Щиро дякуємо Наталії Тарабалці, засновниці реабілітаційного центру “Тепло крилатої душі” – мужній матері Героя України, за співпрацю, теплу зустріч, втілення та розвиток прекрасної справи для підтримки ветеранів!”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 211
banner