Відбулася онлайн-нарада щодо впровадження системи безпеки Cisco Umbrella в Івано-Франківській області

Суспільство
Сьогодні під керівництвом начальника Управління цифрового розвитку і цифровізації Івано-Франківської ОДА Ігора Фіняка відбулася онлайн-нарада з територіальними громадами області щодо впровадження системи безпеки інформаційних систем Циско Амбрелла (Cisco Umbrella).

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Впровадження сервісу безпеки Cisco Umbrella в Івано-Франківській облдержадміністрації та територіальних громадах області є вкрай необхідною. В умовах війни надважливо свідомо використовувати системи кіберзахисту, щоб забезпечити надійний захист інформаційних систем від кіберзагроз.


Під час онлайн-зустрічі наголошувалося також на тому, що адміністрація Держспецзв’язку системно закликає убезпечити електронні та інтернет-системи від кібератак, особливо в умовах війни. Спікером наради виступив Володимир Геращенко, фахівець та представник компанії “Сокпрайм” (SOCprime Company).


Ця компанія на громадських засадах взаємодіє з Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України, допомагаючи у впровадженні різних систем безпеки в регіонах.


Експерт наголосив, що актуальним на сьогодні є визначення технічних можливостей громад, включаючи наявність відповідної комп’ютерної техніки та програмного забезпечення для розгортання системи захисту Cisco Umbrella. У підсумку було зазначено, що під час дії воєнного стану сервіс є безкоштовним для всіх державних органів влади та територіальних громад.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 175
banner