Благодійний фонд “Чисті серцем” передав рятувальникам Прикарпаття потужні налобні ліхтарики

Суспільство
Сьогодні команда БФ “Чисті серцем”передала рятувальникам Прикарпаття 50 французьких налобних ліхтариків Petzl Actik 2022 з максимальною потужністю 600 люменів і дальністю до 115 метрів, які оснащенні 3-ма режимами білого світла та 2-ма режимами червоного світла.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


Завдяки 2 типам діодів біле світло може випромінюватися вузьким або широким променем, а червоне світло освітлює близьке оточення, але не засліплює і не обмежує нічне бачення, тому рятувальники зможуть їх використовуватися під час нічних пошуково-рятувальних операцій або роботи в темних приміщеннях.


У комплектацію також входить акумулятор Petzl Core, що заряджається через USB, який можна використовувати взаємозамінно зі стандартними батарейками AAA.


 “Ми раді, що можемо допомогти тим, хто рятує життя, та щиро вдячні Тетяні Любчик та команді Ukraine-Grenoble-Isère Officiel за їхню допомогу та постійну підтримку нашої країни. Їхній внесок неоціненний, і завдяки їм ми можемо продовжувати допомагати тим, хто цього потребує. Разом ми сильні, і разом ми здолаємо всі труднощі. Все буде добре! Слава Україні!” – зазначив співзасновник Фонду Василь Вишиванюк.

В свою чергу рятувальники Прикарпаття щиро дякують БФ “Чисті серцем” за постійну допомогу та підтримку Головного управління ДСНС України в області.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 300
banner