В Івано-Франківську створено перший в Україні Центр захисту прав людини

Суспільство

Світлана Онищук побувала на відкритті Представництва Уповноваженого ВРУ з прав людини в Івано-Франківській області. Привітала на Прикарпатті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, який сьогодні стоїть на захисті прав та свобод українців.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Світлану Онищук Голову Івано-Франківської ОВА 


Проєкт реалізовано у результаті співробітництва між Регіональним представництвом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Івано-Франківській області, Представництвом Агентства ООН у справах біженців в Україні та БФ «Рокада».


Варто зазначити, що у Центрі працюватимуть:
  • консультаційний центр з дитячим простором, де малеча зможе перебувати, допоки батьки вмрішують свої питання;
  •  громадський простір для проведення локальних заходів, вокршопів, круглих столів, діалогових зустрічей щодо питань захисту прав людини;
  •  представники Секретаріату Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини;
  •  експерти, координатори проєктів, що реалізуються на Прикарпатті у співпраці Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та міжнародних організацій.

У співпраці з органами місцевого самоврядування, з міжнародними партнерами та донорами працюємо задля підтримки людей, які сьогодні цього потребують. Зокрема, йдеться про соціально вразливі верстви населення, внутрішньо переміщених людей, сім’ї наших захисників.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 293
banner