З нагоди Дня медичного працівника в Лисецькій громаді вшанували й відзначили працю медиків комунального підприємства «Лисецька лікарня»

Суспільство
Урочистий захід у медичному закладі розпочався із вшанування хвилиною мовчання загиблих на полі бою українських воїнів.



«Для того, щоб перемогти хворобу, перемогти ворога – душевного й тілесного – треба мати свідомий розум, свідому суть,. Нехай якнайшвидше настане в нашій державі мир і спокій, а Бог благословить на працю та мирне життя!» – сказав, вітаючи працівників лікарні, настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста Господнього о. Федір Бойко.

Селищний голова Анатолій Лущак подякував працівникам лікарні за професійну роботу, турботливе ставлення до хворих, за те, що в такий непростий час вдалося не тільки зберегти колектив, а й виправдати той кредит довіри, коли лисецька медична установа ввійшла до спроможної мережі закладів охорони здоров’я області.


Генеральний директор КНП «Лисецька лікарня» Зенон Макота відзначив, що завдяки невтомній праці всього персоналу закладу покращився його фінансовий стан, зріс авторитет серед людей і на ринку медичних послуг.


Зенон Макота вручив грамоти і грошові винагороди працівникам лікарні з нагоди професійного свята та за сумлінну роботу, добросовісне виконання функціональних обов’язків. Також працю медиків було відзначено грамотами й преміями місцевого профспілкового комітету, а лікаря-інфекціоніста паліативного відділення Ірину Середюк удостоєно Подяки Івано-Франківської обласної військової адміністрації; дільничного лікаря-терапевта Галину Черниш і лікаря фізичної та реабілітаційної медицини Наталію Сенчак – грамотами департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 254
banner