У Калуші з нагоди Дня Української Державності представники влади та громадськості вшанували видатних особистостей вітчизняного державотворення

Суспільство

Сьогодні, 15 липня у Калуші з нагоди Дня Української Державності представники влади та громадськості вшанували видатних особистостей вітчизняного державотворення.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду


“Наша державність має понад тисячолітню історію. І на кожному її етапі український народ боровся за своє право на самостійність і незалежність.
У горнилі цієї боротьби впродовж віків священним полум’ям згорали сотні тисяч найкращих. Сьогодні величну і святу справу відстоювання Державності з честю продовжує нинішнє покоління.
Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, нашим славним ЗСУ, які щодня героїчно боронять державу від російських загарбників. Вічна пам’ять і слава полеглим Героям!
До пам’ятних знаків та монументів Провіднику ОУН Степанові Бандері, головнокомандувачу УПА, генерал-хорунжому Романові Шухевичу, засновникові ОУН, полковнику Євгену Коновальцю, голові Центральної Ради УНР Михайлові Грушевському, політв’язню і дисидентові Олексі Гірнику, лідеру Народного Руху України Вячеславу Чорноволу та до Каменя Незалежності лягли квіти шани від вдячних калушан”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 157
banner