Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради цьогоріч направляє на реабілітацію до відповідних установ дітей з інвалідністю

Суспільство
Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради цьогоріч направляє на реабілітацію до відповідних установ дітей з інвалідністю усіх нозологічних форм захворювання. Йдеться про дітей, які проживають на території Івано-Франківської міської територіальної громади та потребують реабілітації.


Станом на 15 липня до нас звернулося 327 батьків для забезпечення дитини реабілітаційними послугами.


Стосовно цієї програми звітують:
на 2024 рік департаменту виділено кошти з держбюджету для реабілітації дітей з інвалідністю у сумі 4 500 000 гривень. Відтак, з початку року у порядку черговості та в межах кошторисного призначення укладено 137 двосторонніх договорів з реабілітаційними установами на суму 2 720 266, 92 гривень. Наразі 64 дитини пройшли реабілітаційні послуги.


Додають, що першочергово реабілітаційними послугами забезпечуються відповідно до поданих заяв діти, які не були забезпечені ними в попередньому бюджетному році внаслідок відсутності бюджетних коштів або у зв’язку з довготривалою хворобою дитини.


Загалом реабілітаційні послуги можуть надаватися у стаціонарі та амбулаторно.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 146
banner