У Калуші відбулася нарада зі старостами

Суспільство

Розпочалася зустріч з інформації про хід кампанії із впровадження енергоменеджменту в бюджетних установах територіальної громади з метою економії електроенергії.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду


Далі заслухали інформацію про роботу закладів освіти у старостинських округах. Відрадно, що загалом 15 випускників здобули найвищі бали за результатами НМТ. Наразі, в закладах освіти тривають ремонтні роботи.


Триває підготовка до нового опалювального сезону в Народних домах. Працівники закладів культури залучені до проведення оздоровчих таборів, які проводяться у селах громади. Зокрема, у Голині і в Сівці Калуській. Працівники КП «Калушавтодор» здійснюють ямковий ремонт у селах. КП «Міськсвітло» працювало в Тужилові, Вістовій, Довгій Калуській. Розпочалася робота над встановленням відеокамери фіксації дорожнього руху у Голині.

Щодо галузі спорту – в чемпіонаті району з футболу ФК «Сокіл» Голинь став другим, а ФК «Мостище» – третім. Кубок району виборов ФК «Мостище». У громаді триває оздоровча кампанія. 31 дитина з Калуської МТГ їде на відпочинок до польського міста-побратима Кєндзєжин-Козлє. Закуплено 50 путівок у табір «Смерічка» в Микуличині.


Працівники «Спорт-Арени» протягом тижня покосили 12 стадіонів у старостинських округах. Наступної неділі в Голині планується проведення футбольного турніру пам’яті загиблово воїна Василя Завадецького. Змагатимуться юні спортсмени 2007 року народження і молодші, а також – команди ветеранів Голиня і Калуша.


Працівники муніципальної інспекції спільно зі старостами та небайдужими мешканцями вели упродовж тижня активну боротьбу з росповсюдженням борщівника Сосновського. Керівники старостинських округів традиційно доповіли про поточний стан справ у селах.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 253
banner