У Лисецькій громаді відбулися масштабні командно-штабні навчання з ліквідації надзвичайної ситуації, яка виникла внаслідок умовного вибуху біля озера в селі Стебник

Суспільство
Навчання відбувалося в два етапи: спочатку – навчальний, на базі навчально-тренувального відділу КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради», а потім – практичний, на території Лисецької громади. В ньому взяли участь працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції та бригад екстреної медичної допомоги Тисменицької станції, зокрема, Лисецької підстанції. Загалом – близько ста рятувальників, медиків і поліцейських.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Лисецьку селищну раду


За легендою, під час відпочинку студентів на озері відбулася конфліктна ситуація, в результаті якої й стався вибух, що спричинив масштабні руйнування та уразив велику кількість людей. «Потерпілими» стали студенти фахового медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету. Після того як, рятувальники ліквідували пожежу, прибули медики для надання екстреної допомоги.


Працівники поліції також брали участь у евакуації потерпілих.


“Висловлюємо подяку за організацію навчань генеральному директорові КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» Мирону Матейку, завідуючій навчально-тренувального відділу Мар’яні Перчик та інструкторові Олегу Водославському, всім учасникам!”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.







Переглядів: 178
banner