Міський голова Андрій Найда вручив нагороди переможцям конкурсу дитячих малюнків «Мій тато – мій Герой»

Події, Суспільство

Із нагоди Дня батька, який ми відзначали 16 червня, у Калуській громаді, впродовж 3 днів, проходив конкурс дитячих малюнків «Мій тато – мій Герой». 75 діток-учасників 8 пришкільних таборів громади, серед яких були й діти пільгових категорій, учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб, залюбки взяли участь у конкурсі.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду


з 75 малюнків, надзвичайно красивих та особливих, конкурсна комісія обрала переможців. Їх — четверо, оскільки третє місце розділили дві роботи.


Перемогу у конкурсі здобув малюнок батька-Захисника. Робота, що отримала ІІ місце, не має стосунку до військової тематики. Але це дуже майстерний портрет тата. ІІІ місце — малюнки за оригінальним задумом.


Із величезною приємністю вручив сьогодні нагороди переможцям конкурсу.


  • І місце здобула Вікторія Куцик, учениця 5-А класу Калуського ліцею №1. Її батько захищає Україну на полі бою.
  • ІІ місце – Поліна Багуляк, учениця 7-А Калуського ліцею №4.
  • Дві учасниці розділили ІІІ місце – Мілана Пристай, учениця 3-В класу ліцею №3 та Оксана Чарабанок, учениця 1-А класу Калуського ліцею №7.

Крім того, 50 робіт юних художників представлені на виставці, в бібліотеці-філії для дітей КЗ «Центральна бібліотека імені Тараса Шевченка», яку ми сьогодні з радістю відкривали. Виставка буде діяти впродовж тижня. Рекомендую кожному завітати та на власні очі побачити красу таланту та глибокі почуття дітей, якими вони наповнили свої малюнки.


У суботу, 15 червня, організатори конкурсу провели для всіх учасників майстер-клас з виготовлення листівки для тата.


Тож у День батька діти мали для татусів найкращий подарунок – зроблений власноруч. Хтось вітав особисто, а комусь довелося передавати листівку для татуся в зону бойових дій.


А ще 50 учасників, чиї роботи увійшли в експозицію виставки, цієї неділі мали цікаву екскурсію, побувавши на Джуринському водоспаді, у Червоногородському замку і на Дністровському каньйоні.


“Дякуємо всім дітям за активність, бажання творити та розвивати свій талант. Всі роботи – чудові, як і ті, хто їх створював. Спасибі маленькій Катерині Горлич за щире виконання пісні про тата, яке вона сьогодні подарувала всім присутнім.
Окрема подяка працівникам сектору в справах сім’ї та гендерної політики відділу соціального обслуговування пільгових категорій населення управління соціального захисту населення спільно із радою з питань ВПО при Калуській міській раді за організацію та проведення такого чудового заходу для наших дітей”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 241
banner