В рамках проєкту «Турбота про родину Героя» на відпочинок у Карпати вирушили дві сім’ї та 10 дітей прикарпатських захисників

Суспільство

Сьогодні в рамках проєкту «Турбота про родину Героя» на відпочинок у Карпати вирушили дві сім’ї та 10 дітей прикарпатських захисників.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Матерів з дітьми впродовж тижня прийматиме у себе відпочинковий комплекс «Фенікс», що у Буковелі. Тут серед карпатської природи на них чекає повноцінний відпочинок у комфортних умовах, цікаве дозвілля, яке дозволить забути про щоденну рутину й оздоровитись.


Діти протягом двох тижнів відпочиватимуть та оздоровлюватимуться у таборі «Deluxe» у Татарові. Тут для них підготували цікаву та насичену програму з корисним дозвіллям.


Щодня передбачені змістовні активності, зокрема, наші юні учасники проєкту зможуть спробувати себе у різних видах творчості, спорту, освоїти фінасову грамотність. А також їх чекають квести, ігри, тренінги, фестивалі, інтелектуальні змагання, екскурсії та вивчення іноземних мов.


Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА переконана, що відпочинок дасть змогу родинам наших Героїв наповнитись позитивними емоціями, яскравими враженнями та відволіктись від важких переживань.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 287
banner