Декана Калуського УГКЦ, настоятеля Української Греко-Католицької церкви Святих Кирила і Методія отця Степана Скібіцького привітали з Днем народження

Суспільство
Нещодавно, 31 травня, свій день народження відзначив Декан Калуський УГКЦ, настоятель Української Греко-Католицької церкви Святих Кирила і Методія отець Степан Скібіцький.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду


У недільну літургію зі святом Всечесного отця вітали парафіяни, від міської ради – керуючий справами виконавчого комітету Олег Савка та секретар міської ради Віктор Гільтайчук. У своїх вітаннях вони подякували отцю за відданість справі служіння Господу та парафії. Також вручили грамоту від міського голови Андрія Найди за підтримку Українського народу у відчайдушній боротьбі проти російського окупанта, допомогу підрозділам ЗСУ та вимушеним переселенцям.


Адже від початку повномасштабного вторгнення храм, у якому отець Степан є настоятелем, став своєрідним хабом для збору допомоги воїнам та тим, хто її потребує. Вона триває в до сьогодні, не припинеться й до Перемоги. Сьогодні отець Стеапан продемострував прапор від однієї з військових частин, як подяку від військовослужбовців парафіянам за підтримку та допомогу.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 460
banner