Рулет з сала — смачна і ароматна закуска, яка підкорить ваше серце
Просто і оригінально.
Господині пробують безліч способів приготування різноманітних рулетів: запікають в духовці у фользі, варять в пакеті. Але цей рецепт вам сподобався найбільше. Незвичайний рулетик не соромно подати на святковий стіл. А близькі будуть в захваті.
Візьміть цей рецепт собі на замітку, і дивуйте своїх близьких оригінальною закускою. А любителі сала будуть тупотіти ногами від задоволення, смакуючи його.
Рецепт страви:
- Шматок сала — 1 кг.
- Цибулиння — 100-150 г.
- Часник — 1 гол.
- Морква — 1 шт.
- Сіль, перчик — за смаком
- Лавровий лист — 3 шт.
Спосіб приготування:
- Сало ріжемо на пластини, миємо й сушимо серветкою.
- Лушпиння від цибулі кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Після кипіння залишаємо остигати.
- З сала знімаємо шкірку, перчимо, солимо і натираємо часником.
- Моркву ріжемо кружальцями і розкладаємо на сало.
- Звертаємо кожен пласт в рулет і обмотуємо ниткою.
- Кладемо рулети в каструлю, присипаємо сіллю, кладемо лав.листи і заливаємо процідженим відваром від цибулиння.
- Ставимо на вогонь і варимо годинку після закипання відвару.
- Після виймаємо, остуджуємо і кладемо рулети в холодильник. Перед подачею знімаємо нитку, ріжемо шматочками і подаємо на тарілці, прикрасивши зеленню. Рулет можна зробити і без моркви. І можна не видаляти шкірку.
Приємного апетиту!
Переглядів: 266