Буряковий салат з яловичиною і морквою по-корейськи
Дуже смачна закуска.
Ситний м’ясний салат з вареної яловичини, буряка, моркви по-корейськи з додаванням консервованої кукурудзи і майонезу.
Ця страва особливо смачна, а поєднання інгредієнтів зовсім не звичайне. Ніжне м’ясо, овочі і легка пікантність моркви. А головне, продукти доступні і знайдуться у кожної господині. А якщо раптом чогось немає, можна замінити іншим продуктом, тут в хід піде ваша фантазія та смакові вподобання.
Ще одна смачна і легка в приготуванні закуска з буряка у вашу скарбничку. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтесь.
Інгредієнти:
- Яловичина відварна — 200-250 г
- Буряк відварний — 1 шт (середній)
- Морква по-корейськи — 200 г
- Білокачанна капуста — 200 г
- Кукурудза консервована 1 банка (200 г)
- Майонез — 4 ст. ложки
- Зелена цибуля — 150 г
Приготування:
- Буряк нарізаємо середнім кубиком.
- Зелену цибулю нарізаємо дрібно.
- Капусту шаткуємо соломкою.
- Яловичину нарізаємо середнім кубиком.
- Змішуємо все в салатниці і заправляємо майонезом.
Приємного апетиту!
Переглядів: 248