Міський голова Коломиї прозвітував про зроблене у Саджавці

Суспільство

Вчора у Саджавці відбувся звіт за 2023 рік. Основним напрямком роботи міської ради стало оновлення дорожнього покриття, благоустрою і підтримки порядку у селі. Також займалися облаштуванням Центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки імені Мирона Забарила.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Богдана Станіславського


На функціонування комунальних закладів у селі з бюджету громади виділено:
  • освіта (ліцей, дитячий садок) – 15 171 624 грн;
  • культура (бібліотека, центр культурних послуг) – 706 000 грн;
  • також культурна сфера Саджавки отримала 250 тисяч позабюджетних коштів;
  • медицина (амбулаторія) – 39 000 грн;

Окремо розповіли про роботу та волонтерство власне саджавчан, які турбуються про своє село та невтомно працюють на підтримку ЗСУ. Від імені громади дякую вам за цю роботу.


Також жителі села повідомили, які питання їх зараз турбують найбільше:

  • Почув про проблему з аптекою, шукатимемо її рішення. Як варіант, можна відкрити відділення комунальної аптеки, але потрібен фармацевт, який буде готовий працювати у Саджавці. Окрім цього, пропрацьовуємо ідею з мобільним аптечним пунктом, про який нещодавно розповідав.
  • Також маємо питання з облаштуванням укриття у школі. Наразі погодили з громадою, що тимчасово використовуватимемо сховище у церкві. А для ремонтів укриття виділимо 1,5 млн гривень на наступній сесії.

 


“Такі звіти відбудуться у кожному селі громади. Надіюся, що й там буде так багато активних жителів, щоб ми мали змогу обговорити зроблене та скласти плани на майбутнє. Завтра відбудеться звіт в Іванівцях (8 лютого, 15:00, школа), запрошую всіх охочих. Попередній графік звітів у інших селах додам в коментарях до цього допису”, – йдеться в дописі.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 380
banner