Щоденний звіт франківських комунальників

Суспільство

Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації”
Прибирали території об’єктів обслуговування. Прибирали оглядові майданчики навколо озер. Обрізали порослі на кам’яній гірці біля верхнього озера. Завантажували та вивозили опале листя з вул. Шевченка. Завантажували та вивозили з території парку на господарський двір обрізану хосту. Ремонтували тачки. Впорядковували господарський двір. Складали дрова в дровітні. Шпаклювали відкоси на вікнах у вбиральні №2. Прибирали водне плесо і береги міського озера та озер в парку. Чистили шлюзи і канали подачі та спуску води. Завантажували побутове сміття на трактор та вивезили з міського озера.


КП Благоустрій
Працівники КП Благоустрій традиційно прибирали територію об’єктів обслуговування, зокрема: у сквері «П’ятниця», дитячий майданчик по вул. Крива, 4а та по вул. Довженка, 8, на вул. Чорновола , Довженка, Сухомлинського, Мазепи, крихівецьке кільце, Сорохтея та Бандери. 🚌Прибирали зупинки: Пошта, Пологовий будинок, Чорновола(ПНУ), Довженка, прибирали та ремонтували зупинку АС-3(навпроти ТЦ «Сільпо»), вул. Мазепи( коледж фізичного виховання), вул. Мазепи 183-185(ЦНАП), вул. Коновальця (Дитяча Лікарня), вул. Степана Бандери, 62(Європейська площа).


АТП – 0928
Прибирали та вивезли сміття з контейнерних майданчиків на вул. Набережна, 38, Південному бульварі, 35 та Височана.


КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ
Виконували щоденне прибирання прибудинкових територій та сходових кліток. Монтували сутінкове реле для керування освітленням місць загального користування в будинку на Південному бульварі, 42, вивощиои гілля з вул. Хоткевича, 50 корп.1. Також прибирали листя на вул. Бельведерська, 12, 14, 16, вул. Миколайчука, 11, вул. Млинарська, 40, набережна ім. В. Стефаника, 34, Набережна, 40. Також на набережній ім. В. Стефаника, 12 очищали дощоприймальні лотки водостічних мереж. Ремонтували двері на загальному балконі на вул. Гетьмана Мазепи, 167 корп. 1. Та очищали дашок перед входом на вул. Гетьмана Мазепи, 173 корп. 3.


КП “Муніципальна дорожня компанія” Виконували підготовчі роботи до асфальтування та влаштовували асфальтобетонне покриття на вул. Макухи, 2Г та зрізали пошкоджене дорожнє покриття та робили поточний ремонт на вул. Галицька. Перевлаштовували бруківку на Вічевому майдані. Встановлювали дорожні знаки на вул. Червоного Хреста. Також ремонтували перильні загородження на вул. Пасічна-Галицька.


Про це Голос-Інфо дізнається від Руслана Марцінківа.


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 401
banner