В Лисці до Дня фізичної культури та спорту провели турнір з футболу

Суспільство

Футбольна арена Лисецького ліцею та вболівальники побачили дев’ять цікавих поєдинків, які засвідчили інтерес до наймасовішої ігри у юних вихованців


Пише Голос-Інфо з посиланням на Лисецька селищна рада


Щоби поборотися за нагороди, продемонструвати ігрові навички та позмагатися із однолітками учасниками футбольних баталій, організованих до Дня фізичної культури та спорту Лисецькою селищною радою разом із відділом освіти, культури, молоді та спорту Лисецької селищної ради стали дві команди господарів турніру:

  • Лисецькі ліцеїсти під орудою Віктора Ромахнея та підопічні Мирослава та Ігоря Дрекала зі Старого Лисця. Сусіди із села Підлісся Загвіздянської територіальної громади під орудою Степана Дзюника, села Радча Івано-Франківської територіальної громади, збірна Тисменицької дитячо-спортивної школи (тренер Роман Байдюк) та юні футболісти із Ворохти (тренер Роман Цібій).

Футбольна арена Лисецького ліцею та вболівальники побачили дев’ять цікавих поєдинків, які засвідчили інтерес до наймасовішої ігри у юних вихованців.

  • У першому матчі, де жереб звів гостей із Тисменицької ДЮСШ та футболістів Радчі, з рахунком 1:4 тріумфували радчанці.
  • Зустріч між збірною Підлісся та ворохтянцями закінчилася з переможним рахунком 5:0 на користь перших.
  • Свій переможний шлях збірна Радчі підтвердила і в наступному двобої, обігравши з рахунком 5:1 футболістів Лисця.
  • Матч між командами Ворохти та Старого Лисця завершився перемогою старолисецьких футболістів (0:2).
  • Після розгромної поразки від Радчі лисецькі футболісти тріумфували у матчі із Тисменицькою ДЮСШ (5:1).
  • Натомість Старий Лисець з мінімальним рахунком 1:0 обіграв сусідів із Підлісся.

За результатами даного етапу у матчі за 5-6 місця зустрілися збірні Ворохти та ДЮСШ, де перемогли ворохтянці (4:0).

  • Команди Лисця та Підлісся протистояли у матчі за 3-4 місця, завершився матч мінімальною перемогою 1:0 підліських ліцеїстів.
  • Фінальний двобій за 1-2 місця відбувся між командами Радчі та Старого Лисця.
  • Завершилася гра з рахунком 2:1 на користь радчанської команди, яка стала переможцем футбольного турніру, друге місце зайняла збірна Старого Лисця.
  • Трійку призерів замкнули підліські ліцеїсти.

Гравці команд-учасниць футбольного турніру до Дня фізичної культури та спорту нагороджені медалями, а капітани команд-призерів отримали з рук спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Лисецької селищної ради Надії Гаргат та тренера Старолисецької команди Мирослава Дрекала кубки.


Організатори та тренерський склад команд-учасниць визначили кращих гравців турніру.


Спеціальними статуетками нагороджено Віталія Гачківського (Тисменицька ДЮСШ), Макара Шкандія з Ворохти, Миколу Федоришина із Лисця, Владислава Мороза із Підлісся, Марка Данильціва зі Старого Лисця та Захара Струтинського із Радчі.


Запроваджений Лисецькою селищною радою турнір до Дня фізичної культури та спорту – це нагода місцевим юним футболістам удосконалити ігрові навички із однолітками з інших територіальних громад, для тренерів – відсвяткувати професійне свято зі своїми вихованцями та колегами, яких об’єднала любов по спорту та здорового способу життя.


Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.






Переглядів: 451
banner