В Івано-Франківську привітали спортсменів, тренерів, ветеранів спорту

Суспільство
Подякував і з приємністю відзначив:
Валерія Атаманюка – голову Івано-Франківського осередку спортивної федерації людей з порушенням слуху.
Василя Біленка – майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, дворазового переможця VI Глобальних ігор серед осіб з порушенням інтелектуального розвитку з легкої атлетики (біг 400м. з/б, біг 110м. з/б).
Михайла Біленка – майстра спорту України з легкої атлетики, переможця VI Глобальних ігор серед осіб з порушенням інтелектуального розвитку з легкої атлетики (багатоборство).
Дмитра Бєлоусова – майстра спорту України міжнародного класу з футболу, переможця ХХІV літніх Дефлімпійських ігор з футболу.
Павла Волуйкевича – майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасника ХV та XVІ Паралімпійських ігор, переможця VI Глобальних ігор серед осіб з порушенням інтелектуального розвитку з легкої атлетики (біг 5000м.), неодноразового переможця і призера чемпіонатів світу та Європи з легкої атлетики.
Олега Гринюка – кандидата у майстри спорту України з футболу, срібного призера молодіжного чемпіонату Європи з футболу, гравця збірної команди України з футболу.
Віталія Ільківа – активного учасника спортивних змагань (порушення зору).
Качур Надія Володимирівна – майстра спорту України з шашок, бронзову призерку чемпіонату світу з шашок-100.
Валерія Коваля – неодноразового срібного призера чемпіонатів України з футболу.
Андрія Космірака – директора фірми «7dreamsport».
Андрія Костюка – вчителя-реабілітолога міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт».
Андрія Кривоноса – тренера-викладача з легкої атлетики обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю.
Анатолія Кучміля – активного учасника спортивних змагань (порушення зору).
Світлану Магас – перекладача жестової мови Івано–Франківського обласного будинку культури УТОГ.
Богдана Мороза – тренера-викладача з легкої атлетики обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю.
Олексія Павлова – підприємця.
Богдана Панасюка – активного учасника спортивних змагань (порушення зору).
Ігоря Панчишина – майстра спорту міжнародного класу з футболу, чемпіона Європи 1991 року з футболу серед спортсменів з порушенням слуху.
Володимира Рія – Заслуженого майстра спорту України з футболу, срібного призера ХХІІ, ХХІІІ та переможця ХХІV літніх Дефлімпійських ігор з футболу.
Року Падрона Богдана Луіса – кандидата у майстри спорту України з футболу, неодноразового срібний призера чемпіонатів України з футболу.
Руслана Рубанова – директора Івано-Франківського обласного будинку культури УТОГ, громадського діяча, волонтера.
Дмитра Соніна – кандидата у майстри спорту України з футболу, неодноразового срібного призера чемпіонатів України, кандидата у збірну команду України з футболу.
Володимира Федосеєнка – майстра спорту України міжнародного класу зі спортивного орієнтування, срібного призера чемпіонату світу зі спортивного орієнтування.


Також відзначив з нагоди свята:
Ярослава Яціва – Заслуженого працівника фізичної культури та спорту України, декана факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, кандидат педагогічних наук, доцент, професор кафедри спортивно-педагогічних дисциплін.
Ірину Цап – заступника декана з виховної роботи факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Галину П’ятничук – доцента кафедри спортивно – педагогічних дисциплін факультету фізичного виховання і спорту ПНУ імені Василя Стефаника.
Іванну Дідоху – заступника декана з навчальної роботи факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника .
Олега Вінтоняка – кандидата наук з фізичного виховання і спорту, доцент, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту інституту гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.
Андрія Грабчука – інструктора центру молодіжного спорту, старшого викладача кафедри фізичного виховання і спорту інституту гуманітарної підготовки та державного управління Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.
Володимира Тимковича – інструктора центру молодіжного спорту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.
Тетяну Дмитрук – Заслуженого тренера України з веслування на байдарках і каное, тренер – викладач відділення веслування на байдарках і каное Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 обласної ради.
Миколу Перога – Заслуженого тренера України з веслування на байдарках і каное, тренера збірної команди України з веслування на байдарках і каное серед юніорок та молоді (каное).
Аїду Євтушенко – Заслуженого тренера України з баскетболу, тренера-викладача відділення баскетболу Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.
Оксану Замрикот – тренера–викладача відділення плавання дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Івано-Франківської міської ради.
Юрія Кваснюка – тренера-викладача відділення волейболу дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Івано-Франківської міської ради.
Мирослава Андрійчука – інструктора–методиста СДЮСШОР з футболу «Прикарпаття».
Івана Файчака – ветерана галузі фізичної культури і спорту.
Василя Максиміва – ветерана галузі фізичної культури і спорту.
Михайла Гуменюка – ветерана галузі фізичної культури і спорту.
Анатолія Мушія – старшого тренера–викладача відділення боксу спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з боксу.
Романа Федіва – тренер– викладача відділення боксу спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з боксу.
Миколу Плетеницького – тренера воротарів «Футбольної Академії Прикарпаття».
Романа Тимчишина – тренера академії «НФК Ураган».
Романа Москалика – голову комісії спортивних ігор підрозділу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України.
Богдана Лотоцького – інженера підрозділу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання
Івана Данилишина – викладача комісії спортивних ігор Івано-Франківського коледжу фізичного виховання, тренера НФК «Ураган».
Ольгу Вірастюк – вчителя фізичної культури Ліцею № 5.
Анастасію Ровенську – вчителя фізичної культури Ліцею №24.
Ярослава Маланюка – вчителя фізичної культури Угорницького ліцею.
Владилена Лейцюся – президента Івано-Франківської обласної федерації бразильського джиу джитсу та грепплінгу.
Миколу Палагіцького – ветерана галузі фізичної культури і спорту.
Сергія Пташника – спортивного директор міського футбольного клубу «Прикарпаття».
Олексія Городова – тренера міського футбольного клубу «Прикарпаття».


Про це Голос-Інфо дізнається від Руслана Марцінківа.


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 497
banner