На Прикарпатті відбулись моніторингові візити у медзаклади області щодо перебігу наздоганяючої вакцинальної кампанії проти кору, паротиту та краснухи

Суспільство
Візити здійснюють дві моніторингові групи ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» на чолі з начальницею відділу імунопрофілактики Марта Локатир та начальником відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Всеволодом Кушніруком, разом із лікарем-епідеміологом відділу імунопрофілактики Софія Важибух та лікарем-епідеміологом відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Наталією Самуляк.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб


Кваліфіковані працівники обласного Центру контролю відвідали Дзвиняцьку лікарську АЗПСМ, КНП «ЦПМСД» Богородчанської селищної ради та КНП «Старобогородчанська некомерційна амбулаторія групової практики».
В ході візитів, фахівці ОЦКПХ моніторили кількість дітей, які підлягають щепленням від кору та виконання запланованих обсягів станом на 5 вересня. Опрацювали кількість відмов, їх протипоказів та обґрунтованість, комунікаційну роботу з родинами відмовників.

Перевірили ефективність використання вакцини КПК, організацію роботи пунктів щеплення, своєчасність та коректність внесення даних в ЕСОЗ.


Під час візиту поспілкувалися із керівництвом медичних закладів. Надали організаційно-методичну допомогу та рекомендації в розрізі catch-up кампанії щодо покращення роботи і виконання запланованих обсягів.

Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 338
banner