На Прикарпатті відбулося нагородження іноземних інструкторів-медиків тактичного тренувального центру «9 лінія»

Суспільство

Продемонстрували військові відеоматеріали, зокрема однойменний документальний фільм ’’Брат за Брата’’ про грузинських добровольців відомого воєнного телеоператора Руслана Ганущака, який отримав багато конкурсних номінацій.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Roman Bonchuk


Заснування у 2016 році цієї нагороди є волонтерською ініціативою та фінансуванням Благодійного американського фонду FRAC, зокрема родиною Гаврильченьків з Каліфорнії.


Проєкт у цьому році було підтримано волонтерами британського фонду “UKRAINIAN ART FRONTIER” та Штабу Оборони Прикарпаття.


“Вважаємо за честь вручати іноземним громадянам, що з 2014 року брали безпосередню участь у бойових діях та захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Нагороджуються також іноземні волонтери за визначні досячнення в допомозі нашій Батьківщині.


Український народ сердечно дякує мужнім воїнам за їхні подвиги та жертовність, і назавжди збереже їх імена. Ці герої у тяжку годину прийшли здалека на допомагу і стали пліч-о пліч з нами у часи великої боротьби за волю України”, — йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 389
banner