Звіт франківських комунальників за минулу добу

Суспільство
КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ дім асфальтували міжбудинкові проїзди на вул. Федьковича, 7, ремонтували каналізаційний стояк на вул. Симоненка, 12, відновлювали водостічні труби на вул. Чорновола, 115.


Ремонтували елементи на дитячому майданчику вул. Вовчинецька, 194Б, В. Косили траву на вул. Миколайчука, 8, 10, 12, 14. Вул. Стуса, 7, 9, 11, 11А, вул. Вовчинецька, 192А, Б, В, вул. Стуса, 39, 41, 43, 45, вул. 24 Серпня, 1, вул. Гетьмана Мазепи, 61, Набережна ім. В. Стефаника, 34, 34а, 38, вул. Пасічна 1, вул. Галицька 122 , вул. Галицька, 134, 138, 144, вул. Тролейбусна, 9 ,14, вул. Целевича, 14, 16в, вул. Целевича, 20.


КП Благоустрій Косили траву на вул.Горбачевського, 11, вул.Хіміків, 21, вул.Пасічна, 2 (дитячий майданчик), вул. Хіміків (перші газони), вул.Хіміків (зелені зони позаду зупинки «Цар Хліб»), Сквер ротонди, зелена зона вул. Ботанічна. перша зона па Івасюка та Дамби Хоткевича-Івасюка. Прибирали зупинки на вул. Симоненка, Стуса, а також чистили від самосіву та вивозили гілля з вул. Горбачевського, 11. Прибирали дитячий майданчик на Миколайчука, 28 та Симоненка, 28 та Миколайчука, 30 та дитячому майданчику Кораблик по Стуса. Підмітали території та вибирали сміття з урн на Симоненка (придорожня смуга),
перед церквою Юди Тадея, прибирали та обрізали відростки біля дерев на дитячому майданчику на Стуса, 13.
Чистили бруківку на території Стуса, 15 біля дитячої поліклініки.


Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації”
Прибирали території об’єктів обслуговування. Косили траву ручними тримерами в парку Воїнів-афганців.

Ремонтували тренувальні конструкції на собачому майданчику в парку по вул. Молодіжна. Стригли кущі на клумбі-гірці в парку. Обприскували лавровишні від захворювань. Прибирали території літньої естради повітродувкою. Прополювали клумби з кущами калікантуса. Обрізали порослі навколо дерев. Стригли живопліт біля верхнього озера в парку. Вирівнювали землю та готували до настилання геотекстилю на дитячому майданчику. Прибирали водне плесо та береги міського озера та озер в парку. Чистили шлюзи і каналів подачі та спуску води. Зрізали гілки і порослі на каналі подачі води біля АТБ та на мості біля переливної труби.

КП “Муніципальна дорожня компанія”


Виконували поточний ремонт на вул. Набережна ліцей № 17 та вул. Яновича.
Ліквідовували ями бітумі затором «Крокус» на вул. Лесі Українки в с. Колодіївка та вул. Бобикевича, а ще на вул. Галицька поворот на вул. Північний бульвар. Профілювали з додаванням щебеню у с. Підпечери. Зрізали пошкоджене дорожнє покриття на вул. Галицька на ділянці від вул. Горбачевського до вул. Пасічна. Перевлаштовували бруківку на вул. М.Грушевського, 3 (навпроти кінотеатру «Люм’єр»). Встановлювали дорожні знаки на вул. Горбачевського – Галицька. Наносили дорожню розмітку на вул. Тролейбусна до буд. № 116, вул. Тролейбусна перехід до ліцею № 18 та вул. Галицька (навпроти катедри).


Про це Голос-Інфо дізнається від Руслана Марцінківа.


Стежте за нами в соціальних мережахЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 380
banner