Закуска-салат: швидкий рецепт кабачкового торта
Всі мешканці і гості будуть в захваті від нової страви!
Кабачковий торт — закуска-салат, яка зазвичай подобається всім, навіть тим, хто не дуже любить кабачки. У цьому рецепті ви дізнаєтеся про простий спосіб приготування такого торта з мінімуму продуктів.
І нехай цей тортик не солодкий, але виходить він таким незвичайним, гарним і яскравим, що всі мешканці і гості будуть в захваті від нової страви!
Інгредієнти:
- 4 штуки кабачків
- 1 пучок кропу або кінзи
- 3 яйця
- 5 столових ложок борошна
- за смаком солі і перцю
- для смаження олії
Для начинки:
- 5 помідорів
- 5 столових ложок майонезу
- 4 зубчики часнику
Приготування:
Кабачки зі шкіркою натерти на крупній тертці. Посолити і залишити на 15 хвилин. Через 15 хвилин кабачкову масу віджати від соку і перекласти в глибоку миску. Посолити, поперчити, додати дрібно нарізану зелень і яйця. Добре перемішати, в кінці вмішати борошно. Отриману масу розділити на 4-5 частин.
На невеликій сковороді розігріти олію. Кабачкову масу викладати по черзі на сковороду, розрівнювати лопаткою, щоб вийшов один великий кабачковий млинець. Обсмажити з двох сторін до рум’яної скоринки.
В окремій мисці змішати майонез і видавлений через прес часник.
Отримані кабачкові млинці викласти на плоску тарілку, змащуючи кожен млинець столовою ложкою майонезу з часником і викладаючи поверх майонезу тонко нарізані помідори. Останній млинець змастити майонезом і прикрасити за бажанням.
Перед подачею дати торту настоятися в холодильнику протягом години.
Приємного апетиту!
Переглядів: 297