У селі Клубівці відбувся турнір пам’яті ветеранів клубовецького футболу на підтримку Збройних Сил України

Суспільство

У неділю, 13 серпня, у селі Клубівці відбувся турнір пам’яті ветеранів клубовецького футболу на підтримку Збройних Сил України.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Тисменицьку міську раду


Учасниками змагань стали 4 команди із Клубівців, Тисмениці, Ямниці та Павлівки. Міський голова Тетяна Градюк у привітальному слові подякувала організатору турніру – Юрію Проценку, а також тренерам та гравцям за розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя. На щасливу гру благословив гравців отець Василь Пастух.


За результатами зіграних матчів за 3-тє та 4-те місця турніру змагалися ФК «Клубівці» та ФК «Сокіл» (Павлівка). У трійку лідерів увійшли господарі поля – ФК «Клубівці». ФК «Сокіл» (Павлівка) опинилися на четвертій позиції. За почесні 1-ше та 2-ге місця боролися ФК «Хутровик» (м. Тисмениця) та ФК «Вихор» (с. Ямниця). Позаяк гра завершилась нічиєю, вирішальними стали серії 11-метрових ударів, де ФК «Хутровик» здобула впевнену перевагу та стала володарем головного трофею змагань.


Організатори відзначили пам’ятними статуетками кращих гравців турніру: воротаря Михайла Ходорка, захисника Дмитра Яцика, півзахисника Івана Гришка, бомбардира Любомира Гриньківа та гравця Василя Щербину. Команди-учасниці отримали грамоти та м’ячі. Також подяками міського голови нагороджені ветерани футболу та усі, хто долучився до організації турніру.


За підсумками турніру зібрано 8 500 грн на підтримку Збройних Сил України.


Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 360
banner