В Івано-Франківську відбувся ярмарок вакансій

Суспільство

11 серпня в Івано-Франківську відбувся ярмарок вакансій для прикарпатців та нових жителів області – внутрішньо переміщених осіб, які мали можливість поспілкуватися з роботодавцями та віднайти роботу.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію.


Серед ВПО офіційних статус безробітних з початку цього року отримали більше 1000 осіб, йдеться про тих, які перебувають на обліку у службі зайнятості.


П’ятдесят роботодавців з нашої області представили більше 200 вакантних посад. Працівники служби зайнятості надавали професійні консультації всім, хто звертався, пропонували варіанти перекваліфікації з можливістю отримати ваучер на навчання й надавали інформацію про найактуальніші вакансії на прикарпатському ринку праці.


Консультували, презентували свої послуги та вільні робочі місця департамент соціальної політики обласної військової адміністрації, головне управління Пенсійного фонду в області, головне управління Національної соціальної сервісної служби в області. А десять громадських організацій та благодійних фондів представили свої проєкти щодо сприяння працевлаштування внутрішньо переміщених людей.


Для найменших відвідувачів діяла локація, де малеча взяла участь у конкурсі загадок та малюнків, пройшла різноманітні завдання та квести, пов’язані з визначенням схильності до певного виду професій.


Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 491
banner