Рятувальники з Прикарпаття взяли участь у завершальній сесії спільних навчань в Румунії

Суспільство
Рятувальники з Івано-Франківської та Чернівецької областей взяли участь завершальній сесії спільних навчань, присвяченій гасінню пожеж у приміщеннях та пошуку потерпілих, що відбувалися у місті Сірет, Румунія.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.


Дані навчання організовані в рамках реалізації проєкту “Підвищення рівня безпеки населення у транскордонному регіоні шляхом спільних заходів з навчання та співробітництва у сфері управління надзвичайними ситуаціями – BRIDGE”, що фінансується в рамках Спільної Операційної Програми Румунія – Україна 2014 – 2020.


Загалом, проєктом передбачено проведення десяти таких тренувальних сесій з різних тематик.


Впродовж тижня на спеціальному навчально-тренувальному полігоні вогнеборці Івано-Франківської та Чернівецької областей разом з колегами з Румунії проходили практичні та теоретичні тренування.


Під час тренувань учасники обмінювались досвідом, професійними навичками та новітніми методами гасіння пожеж самостійно або у співпраці із авіаційною підтримкою та використанням водозбірників, пристроїв-ковшів, наземних засобів пожежогасіння: мотопомп, автомобільних цистерн, помпових установок, резервуарів та інших засобів.


Всього у даних навчаннях взяли участь 50 рятувальників.


Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 601
banner