В Івано-Франківську велоінспекція перевіряла Пасічну

Суспільство

Сьогодні, 4 липня, вранці міський голова Івано-Франківська разом з профільними керівниками проводили велоінспекцію на Пасічній. 


Про це Голос-Інфо дізнається від Руслана Марцінківа.


За результатам перевірки мер дав доручення:
  • КП “Муніципальна дорожня компанія” мають залатати ями на заїзді до німецького озера. По Пасічній прибрати коло тротуарів. Також на Галицькій на з’їзді з моста треба виконати поточний ремонт напливів, що утворилися.
  • Департамент благоустрою Івано-Франківської міської ради має облаштувати тротуар від церкви Благовіщення до повороту на обласну лікарню в сторону Федьковича.
  • КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ має вивчити питання труби біля будинку на Пасічній, 20, 2 під’їзд та поремонтувати зливові мережі.
  • Михайлу Смушаку опрацювати перенесення смітників на Пасічній, 20 туди, де є вільна зелена зона.
  • Також Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” мають покосити на майданчику біля дамби на Пасічній, сквер «Первоцвіт». Ще мають покосити біля 13 училища, ці роботи має проконтролювати Вікторія Дротянко.


Завітали ще поглянути, як посуваються роботи з облаштування скверу на Федьковича. Там рівняють землю, робота триває. Даю час на виконання доручень, і орієнтовно за місяць повернемось з повторною перевіркою!” — каже Руслан Марцінків.


Переглядів: 475
banner