У Надвірнянській лікарні відремонтували педіатричне відділення

Суспільство

Після проведення капітального ремонту у Надвірнянській дитячій лікарні відкрили педіатричне відділення. На сьогодні воно відповідає стандартам європейського взірця.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківська обласна державна адміністрація


В урочистостях з нагоди відкриття відділення взяли участь заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко, депутати обласної ради, представники Західного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я, духовенство краю.
Варто зазначити, що це не єдине відділення в цьому закладі, яке повністю оновили та устаткували дороговартісним обладнанням.

Тут зроблений якісний ремонт укриття, приймального покою, лабораторії, кабінетів спеціалістів та кількох відділеннь.


Окрім того, у лікарні також подбали про благоустрій території та створили комфортні умови для пацієнтів, працівників і відвідувачів закладу.


Людмила Сірко зазначила, що у відділенні створені всі умови для якісної діагностики, ефективного лікування та комфортного перебування маленьких пацієнтів.


Вона подякувала всім, хто посприяв у проведенні ремонтних робіт у медзакладі, і підкреслила, що відтепер дітки зможуть отримувати якісну медичну допомогу у комфортних умовах.


Варто зазначити, що на оновлення Надвірнянської дитячої лікарні спрямували 300 тис. грн. з обласного бюджету.


Переглядів: 503
banner